C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

PLA D’ACCIONS 2023 EL MASNOU COMERÇ

Captura de pantalla 2023-04-12 a les 13.26.29

Benvolguts/es associats

Ens complau compartir amb tots vosaltres el Pla d’Accions del Masnou Comerç, un conjunt d’accions, serveis i activitats per dinamitzar el comerç i l’empresa associada, fomentar el consum de proximitat i reforçar els vincles amb el poble.

El Pla 2023 contempla una sèrie d’accions que en altres anys ja s’havien celebrat i algunes que aquest any seran noves. Malauradament, hem de comunicar que una de les activitats amb més èxit i més reclamada per masnovines i masnovins, El Tobogan Infinit, s’ha de cancel·lar a causa de les mesures d’excepcionalitat per la sequera.

A continuació us fem un resum del Pla d’acció i us convidem a veure els detalls a la notícia publicada al web www.elmasnoucomerç.cat

Serveis a l’associat
Atenció Personalitzada dimarts i dijous amb cita prèvia
Atenció telefònica matins de 10 a 13:00 dimarts.
Assessorament en la selecció de proveïdors als associats,
informació sobre subvencions
Actualització Directori d’associats.
Interlocució amb l’ajuntament

Serveis Digitals
Continuarem ampliant el nombre de seguidors a les xarxes socials i compartint totes aquelles publicacions dels associats que ens etiquetin.
Enviarem Butlletins digitals periòdicament amb tota la informació que es generi a partir d’aquest pla.

Promoció
Crearem un espai al web perquè els associats puguin fer una oferta mensual o promocionar un servei i ho difondrem entre tots els associats i públic general mitjançant butlletins i xarxes socials.
Hem arribat a un acord amb el Club de Tennis i Pàdel del Masnou per oferir un espai Showroom per a promocionar els productes i serveis dels associats quan hi hagi torneigs i esdeveniments socials.

Esdeveniments
Celebrarem la segona edició del 2023 de Les Gangues al carrer Sant Miquel.
Promocionarem les terrasses i guinguetes associades amb una campanya de comunicació i un mapa d’ubicació per donar la benvinguda al bon temps.
Celebrarem la primera edició del Shopping Night. Una nit amb compres, gastronomia i molta animació.
Organitzarem la tercera edició del Masnoberfest
Col·laborarem en una nova edició de la Fira Gastronòmica i Comercial finançant el 50% del cost de participació dels expositors associats.
Tornarem a estar presents a Nadal amb la quarta edició de l’exitós “rasca” de Nadal, amb moltíssims premis a l’instant.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.