C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

#balconsdelmasnou. Prorrogat fins el 22 de desembre

Captura de pantalla 2021-11-15 a les 18.43.33

 

Prorroguem fins el 22 de desembre el plaç per a pujar a Instagram les fotos de #balconsdelmasnou
Finalment el sorteig es farà el dia 23/12.
Guarnim els balcons!!

Aneu preparant-vos per guarnir els balcons de Nadal amb els més petits. Una activitat que llença el Masnou Comerç amb la intenció de guarnir els balcons de la nostra vila i crear un ambient més nadalenc i, per tant, dinamitzar el comerç local.

Amb un premi molt especial!

A més, entre tots els balcons guarnits sortejarem un viatge Euro Disney per una família. Com? Molt fàcil, sols caldrà pujar una fotografia del teu balcó a Instagram amb el hashtag #balconsdelmasnou i entre tots els participants, celebrarem un sorteig el dia 20 de desembre.

El viatge, com indica a les bases, es podrà gaudir entre el 20 de gener i el 5 de març.

La setmana vinent rebreu cartells d’aquesta activitat per penjar als vostres comerços i us convidem a compartir a les vostres xarxes socials la campanya que aviat publicarem. I adjunt, compartim les bases amb vosaltres.

Comentarios (4)

Es legal lo que estáis haciendo prorrogando el concurso de los balcones por vuestro interés? Tengo capturas de las bases y en ningún momento se detalla que el sorteo pueda ser prorrogable?

Aprovecho para hacer otra consulta. Como se elige exactamente el ganador? Se puede presenciar el sorteo de alguna manera?

Primer de tot saludar-te i comentar-te que la pròrroga de l’activitat #balconsdelmasnou s’ha fet perquè hi participi més gent que ens ha demanat participar aquest cap de setmana. Al Masnou Comerç treballem desinteressadament per dinamitzar el comerç del poble, per tant, en interès de tots.
Cal afegir que no cal que facis captures de les bases, tot el que fem està publicat. Tal com hem explicat en totes les publicacions, aquesta activitat no és un concurs, és un sorteig entre tots els participants que pengin fotografies del seu balcó amb el hashtag #balconsdelmasnou. El sorteig, com ja hem fet en anteriors ocasions, el publicarem amb un vídeo.
Esperem haver solucionat els teus dubtes. Salut i sort

Sigui sorteig o concurs si hi han unes bases s’han de respectar, jo em vaig preocupar de fer les fotos dins del termini establert,com la resta de participants, per tant les participacions fora d’aquest termini a efectes legals no són vàlides

Em sap greu, però en Pedro té tota la raó. De cara a les persones que hem fet el que deien les bases del sorteig, aquest canvi és molt lleig.
Si amplieu el termini perquè hi ha persones que ho han sol•licitat el passat cap de setmana, també podria passar el mateix el cap de setmana vinent. Si es fa per uns, també s’hauria de fer pels altres i la veritat és que aixó no dona sensació de transparencia. Tot i que sé que ho feu tot de molt bona fe, i a costa del vostre temps personal, crec que us ho havia de dir.
Tant de bo guanyi algú que hagi publicat en el termini inicial, i us pugueu evitar que hi hagi males interpretacions.
Bones festes i gràcies per la feina que feu.

Los comentarios están cerrados.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.