C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Des de l’1 de desembre es podrà participar en la campanya per guarnir els balcons de Nadal

Captura de pantalla 2021-11-15 a les 18.43.33

Aneu preparant-vos per guarnir els balcons de Nadal amb els més petits. Una activitat que llença el Masnou Comerç amb la intenció de guarnir els balcons de la nostra vila i crear un ambient més nadalenc i, per tant, dinamitzar el comerç local.

Amb un premi molt especial!

A més, entre tots els balcons guarnits sortejarem un viatge Euro Disney per una família. Com? Molt fàcil, sols caldrà pujar una fotografia del teu balcó a Instagram amb el hashtag #balconsdelmasnou i entre tots els participants, celebrarem un sorteig el dia 20 de desembre.

El viatge, com indica a les bases, es podrà gaudir entre el 20 de gener i el 5 de març.

La setmana vinent rebreu cartells d’aquesta activitat per penjar als vostres comerços i us convidem a compartir a les vostres xarxes socials la campanya que aviat publicarem. I adjunt, compartim les bases amb vosaltres.

Dejar un comentario

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.