C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou
Qui som?

La Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, va néixer i es va constituir a l´abril de l´any 2000, va ser una iniciativa comú de les sis associacions de comerciants que en aquella època estaven en funcionament al nostre poble, previ acord de les Assemblees Generals respectives, amb la finalitat de portar a terme el Pla de Dinamització Comercial, signat amb l´Ajuntament del Masnou i la Generalitat de Catalunya. Està formada per una Junta Directiva, de 8 membres.

La Federació del Comerç es una entitat sense ànim de lucre i totalment apolítica, i el seu objectiu principal és la promoció, l´ajuda, l´assessorament, la defensa dels interessos i en conjunt qualsevol altra activitat encaminada a la millora dels comerciants, els industrials i els professionals de la nostra població.

Una de les nostres finalitats és, ajudar a trobar-se i relacionar-se entre sí a tots els associats de la Federació per afavorir iniciatives conjuntes i que siguin factor d´unió entre tots. Recollir les propostes i les inquietuds dels socis, proposar actuacions i posar els mitjans adequats perquè aquestes siguin eficaces.

Col·laborar amb l´Ajuntament i la Generalitat a través del Pla de Dinamització Comercial en els plans i projectes de millora de serveis públics com ara el de la Senyalització Comercial, per tal d´assolir una progressiva millora del municipi en general, així com de potenciar i millorar l´oferta al consumidor, realitzant per a tal fi, fires, com la ja popular Fira Comercial i Gastronòmica, que se celebra l´últim diumenge de maig. També es proposen i realitzen ponències, xerrades, promocions, i tota mena de campanyes tant externes com internes pels nostres associats, etc. També tenim a la disposició de tots els socis que hi ha dins de les zones blaves del poble, tiquets d´aparcament gratuït pels seus clients, totes aquestes, entre d´altres activitats, estan encaminades a aconseguir que el nostre comerç i la nostra indústria donin vida i il·lusió a la nostra població.

L´interès i objectiu final, per tant, és obtenir beneficis i millores pel nostres associats, així com per la promoció del Masnou per a poder crear una ret bàsica segura i amb l´objecte d´anar millorant les estructures urbanes que ens permetin millorar els serveis en favor de una bona oferta comercial en benefici de tota la població del Masnou.

Objectius

Creiem que el nostre poble té i pot esdevenir un model de comerç local, tot i les diferents dificultats que comporta. Per això, volem crear una Federació amb capacitat d’escoltar als seus associats, entendre les seves inquietuds i consolidar els seus projectes, presentant-nos com una eina per a dinamitzar el comerç local, ampliant la base social d’aquesta entitat, vinculant-la al carrer i establint acords amb les institucions locals.

En aquest sentit, volem treballar en els següents eixos:

La Federació al carrer.- Establir un calendari de fires i esdeveniments per treure l’oferta comercial al carrer, més enllà dels seus locals, vinculant-la a l’oci i apropant-la a la ciutadania en un ambient festiu que es reproduiria tant en diferents localitzacions per arribar a tothom com en diferents dates al llarg de l’any.

La Fira Comercial i Institucional, la Fira Comercial a Joan XXIII o la Fira de nadal, millorades i renovades formarien la columna vertebral d’aquestes accions. De la mateixa manera també seríem presents a esdeveniment com la Festa Major.

La Federació al Comerç i els negocis.- Volem crear una comunicació bidireccional oferint informació d’interès als nostres socis sobre formació, actualitat, subvencions, programes, etc.. De la mateixa manera també volem crear canals perquè els associats puguin transmetre’ns idees i inquietuds. Escoltar i comunicar, sentir i donar.

La Federació institucional.- Hem de crear una dinàmica comunicativa amb l’Ajuntament del Masnou i establir acords per a potenciar i dinamitzar el comerç local. Igualment, establirem contactes amb altres institucions que ens puguin oferir ajudes, experiències o recursos.

Finalment, us demanem confiança per dur endavant aquest projecte i aconseguir ampliar la base social de la Federació per, entre tots, aconseguir un poble millor.

Junta directiva

President: Enric Espinosa  Martín (El Rebost dels Sentits)

Secretaria: Mari Carmen Carreño Ballesteros (La Gioconda)

Tresorera: Mari Carmen Fernández Latorre (La Gioconda)

Vocal: Ángela Naska (Flappers)

Vocal: Noemí Bona (Ca La Farrera)

Vocal: Lluis Ares (Dribbling)

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.