C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

BASES DEL SORTEIG DE LA GRAN PANERA DEL MASNOU COMERÇ

Captura de pantalla 2023-06-29 a las 20.57.25

1.- El sorteig es realitzarà entre tots aquells que hagin participat realitzant un comentari etiquetant 3 comptes d’Instagram i fent m’agrada a la publicació del 5 de juny al compte @elmasnoucomerc

2.- El sorteig se celebrarà el dia 30 de juny a les 12:00 AM mitjançant l’aplicació Wask, s’enregistrarà en vídeo que es compartirà a Instagram.

3.- El guanyador/a haurà de recollir, gaudir dels productes i serveis a cada establiment, presentant la targeta del Masnou Comerç que se li entregarà en un acte a definir segons la seva disponibilitat.

4.- El guanyador/a tindrà fins al 30/09/23 per recollir els productes i gaudir dels serveis.

5.- La participació en la Campanya implica l’acceptació integral d’aquestes bases.

6.- L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases.

Comentarios (4)

He ganado una tarjeta de 300 euros, me han dicho que vaya a las oficinas del ajuntament. He de pedir cita previa?
Gracias

Hola Isabel, no tienes que ir a las oficinas del Ayuntamiento. El Masnou Comerç es una entidad independiente del Ayuntamiento. El rasca con el premio es como papel moneda, podrás canjearlo en el establecimiento asociado al Masnou Comerç que tu quieras Todo el importe en un solo establecimiento, te pasaremos un listado actualizado). Te adjuntamos el enlace a las bases, en esta web.

https://www.xn--elmasnoucomer-ugb.cat/bases-dels-rasquesper-a-participants-i-comerc/

También puedes llamarnos al contacto que indica esta web.

Por cierto, en que establecimiento has ganado el premio?

Saludos

Buenos dias
el sabado quize cambiar un val de 50€ en uno de los comecio ( que esta en la lista ) pero ellos me dijieron que se tiene que contactar con el ayuntamiento, que se tenia que llevar el val y el tiquet al auyntamiento y es el ayuntamiento hace el rembolso.
Me podeis contactar para inerner como funciona?
Muchas gracias

Hola Sara,
Si los vales son los rascas, puedes cambiarlos en los comercios de la lista. Si quieres puedes decirnos por aquí quien fue y hablamos con ellos o llamarnos a los teléfonos de contacto en las horas que indica en la web.

Muchas gracias

Los comentarios están cerrados.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.