C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

LA 22A FIRA COMERCIAL I GASTRONÒMICA DEL MASNOU SE CELEBRA ELS DIES 6 I 7 DE MAIG

Captura de pantalla 2023-04-28 a les 18.50.11

La plaça Nova de les Dones del Tèxtil acollirà una seixantena d’expositors, concerts, tallers i activitats infantils

Organitzada per l’Ajuntament del Masnou amb la col·laboració del Masnou Comerç

El cap de setmana del 6 i 7 de maig tindrà lloc la 22a Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou. Comptarà amb una seixantena de parades que s’instal·laran a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil. El dissabte obrirà des de les 11 del matí i fins a la 1 de la matinada. El diumenge, d’11 a 19 h. Es pot consultar la programació de la Fira per conèixer tots els expositors i els detalls de les activitats que s’hi faran. S’espera que aquesta sigui una de les edicions més multitudinàries d’un esdeveniment que combina el bon menjar amb el comerç de proximitat.

Seguint la temàtica marinera que ja es va implantar l’any passat, l’espai es distribuirà com si fos la coberta d’un vaixell. A la proa s’hi podran tastar les propostes de divuit restauradors i s’hi podran degustar les delícies que se serviran a l’Enotast “Tasta el Masnou”, el migdia del dissabte. A l’altre extrem, la popa, s’hi ubicarà l’espai comercial, on els visitants podran trobar un mostrari ben variat de productes i serveis. Totes dues zones comptaran amb escenaris per a concerts, actuacions, sessions de DJ… Entremig s’hi estendrà la coberta infantil, on es faran tallers d’artesania i hi haurà altres reclams, com el racó Montessori, atraccions sostenibles, una zona de tipis amb contes…

Val a dir que la Fira Comercial i Gastronòmica també fa l’ullet a l’art local. Mostra d’això és l’escultura que serveix d’imatge per al cartell i el programa d’enguany, realitzada per l’artista masnovina Ruth Oliver Valls (@ceramicasilvestre). L’obra es podrà contemplar físicament a la Fira, ja que quedarà exposada al punt d’informació municipal, a l’espai comercial. Pel que fa a la música, es podrà gaudir dels concerts de La Tresca i la Verdesca, Els Atrapasomnis, la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM), Els Farsants, Versiones Originales, DJ Fer, Jordi Sans i Joni Witzi Trio, la Banda del Pi Petit, i Natxo Tarrés & The Wireless.

La Fira Comercial i Gastronòmica és una iniciativa que organitza l’Ajuntament del Masnou amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya (programa Temps per Cures). Hi col·laboren Nou Masnou, Port Masnou, Bonpreu, El Masnou Comerç, 4 Colors, Red Ness, SUMEM SL i el Mercat Municipal del Masnou.

CONSULTA EL PROGRAMA

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.