C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Pla 2024

Captura de pantalla 2024-02-22 a las 10.36.05

Benvolgust socis/sòcies del Masnou Comerç,

Ens adrecem a vosaltres per tal de presentar-vos el plà 2024, amb un seguit d’accions i serveis per tal de dinamitzar el comerç local i ajudar-vos a difondre l’activitat dels vostres negocis.

Al llarg del 2023 hem realitzat un seguit d’accions per ajudar-vos en aquests aspectes, amb molta il.lusió, i ganes d’anar innovant, i millorant tot allò que ja sabem que funciona bé: servei d’informació, serveis digitals i dinamització al carrer. En aquest sentit, repetirem moltes d’aquestes activitats i en farem de noves.

Respecte els serveis, ens trobem a la vostra disposició a les oficines de l’edifici centre amb cita prèvia els dies acordats, oferint-vos suport en tot allò que us puguem ajudar. La nostra missió és donar-vos suport, i tenim tota la implicació del món!

Per una altra banda, els serveis digitals (web, xarxes socials i newsletter) aquest any incorporen una nova dinàmica que ja funciona amb éxit, les publicacions compartides d’Instagram, per tal d’augmentar el tràfic i guanyar seguidors. El fet de fer publicar amb col.laboració, implica que us podeu nutrir de la nostra audiència, dels nostres seguidors, igual que nosaltres dels vostres, i d’aquesta forma arribar més lluny amb els vostres posts. Instagram és una plataforma on comptem amb gairebé 2200 seguidors del nostre entorn geogràfic i ens permet comunicar-nos amb molta gent. Aquest últim any, la pujada ha estat substancial, i volem aprofitar el bon ritme per tal de treure el màxim rendiment.

La pàgina web també és una eina fonamental, que mantenim viva i actualitzada, per tal de ser una plataforma informativa útil, recolzada pels butlletins digital que us fem arribar als vostres emails. També, com cada any, revisarem el directori de serveis dels associats i en farem difusió.

En relació al Masnou al carrer, torna una activitat de gran èxit, el Tobogan Infinit, aquest any amb un format compatible amb les restriccions d’aigua tan necessàries que estem patint. A més, enriquirem la jornada amb parades de beguda i menjar, i ho farem en horari de tarda vespre, per tal que la calor no desmereixi l’activitat.

Una altra de les activitats que volem potenciar encara més, i que creiem que serà un gran èxit, és l’edició 2024 del MasnoberFest, amb un gran concert que us sorprendrà molt, i més novetats que us anirem desvetllant!
Finalment, també aprofitem per recordar-vos que, dos cops l’any, organitzem les Gangues al Carrer, que mouen a moltes persones per a gaudir d’ofertes i diumenges al carrer.

De la mateixa manera, col·laborarem econòmicament en la Fira de Nadal que organitza l’Ajuntament del Masnou.

Finalment, volem recalcar que també som un ens per tal de fer d’interlocutor amb les administracions públiques en cas de dubtes, diferències o conflictes. Podeu comptar amb nosaltres pel que necessiteu!

Esperem que us agradin el Pla pel 2024, i desitgem que compteu amb nosaltres i que us uniu a les activitats que organitzem, per tal de donar el màxim de vida als comerços i negocis del Masnou!

Fins aviat!

Andrea Vinyamata
Presidenta del Masnou Comerç

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.