C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Les publicacions compartides del Masnou Comerç.

insta

T’oferim un nou servei per fer créixer el tràfic al teu perfil d’Instagram i arribar a més gent.

Les publicacions compartides del Masnou Comerç.
El perfil d’Instagram arriba a gairebé 2200 masnovins/es i està en constant creixement. Té tràfic i interaccions que volem compartir amb tu. Per això, et convidem a fer de tant en tant, una publicació compartida, és a dir, un post o un reel que apareixerà en els dos perfils (el teu i el del Masnou Comerç). D’aquesta manera, aconseguirem junts arribar a més gent.

Com fer-ho? pas a pas
Les publicacions amb diferents autors poden donar-se en qualsevol tipus de contingut, ja sigui en un Reels o un Post (en foto o en vídeo). El contingut que es vol pujar segueix el mateix procediment de sempre i la veritable clau resideix en l’etiquetatge de persones.

  1. Tria l’opció d’afegir contingut i fes clic en publicació o Reels.
  2. Puja el contingut que desitges compartir i li dones a següent.
  3. Selecciona l’opció d’etiquetar a persones i aquí veuràs que, a més de sortir-te aquesta opció, et sortirà una altra: “convidar a un col·laborador”.
  4. Fes clic en aquesta última opció i afegeix el perfil que vols que aparegui.
  5. L’altra persona rebrà una invitació per a acceptar aquesta doble autoria.
  6. Una vegada que hagi confirmat, la publicació es compartirà amb els teus seguidors i en en la part superior del post d’Instagram apareixeran els noms dels diferents autors.

 

Quins avantatges té fer una publicació compartida?

La possibilitat de fer publicacions amb altres autors en Instagram permet una major visualització, ja que s’aconsegueix un major impacte amb la col·laboració de diferents perfils.

A més, totes les interaccions que es facin en el post o Reels apareixeran en el Feed de tots dos perfils. Per tant, aquesta major visibilitat ajudarà a obtenir millors resultats orgànics.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.