C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

MasnoberFest 2022

birra

Arriba una nova edició del Masnoberfest, la versió masnovina de l’OktoberFest. Música, cerveses artesanals, gastronomia….
A la plaça dels Països Catalans, a partir de les 17 h.

Serà una tarda intensa on podrem gaudir de les cerveses locals com la que fa el MasVell i la Can Roda “Em Roda el Cap Beer“, d’altres de gran nivell com Garage&CoBirra08, Montseny, Basqueland

I tot de la mà del nostre comerç local, representat pel Cafè Central, Vins i Divins, Bar La Penya, L’Àgora, El Rebost dels Sentits, El MasVell.
També podrem gaudir de la gastronomia local de la mà de Corgelats Mari, Ca la Farrera, Poke World, Àgora i MasVell. Com no hamburgueses i frànkfurts, però també les famoses amanides amb peix cru, els pokestacosfoccacias, braves, Curry WurstTequeños o brioix de Pulled Pork

Voleu saber més? Veniu 😉

 

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.