C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Gran assistència a les Gangues

GANGUES

Avui, diumenge 25 de setembre hem celebrat una nova edició de les Gangues al carrer Sant Miquel i ens ha acompanyat el temps i la gent. Un munt de masnovines i masnovins s’han apropat a la fira per gaudir de les ofertes d’inicis de tardor que el comerç local ha preparat per a aquest fira. El matí ha passat compartint estones entre públic i comerç, compartint el vermut i fins i tot alguns han aprofitat per endur-se el dinar a casa, preparat pels representants de l’oferta gastronòmica del nostre poble, que és àmplia.
Aprofitem per demanar-vos que us reserveu el dia 8 d’octubre perquè el comerç local la tornarà a fer, i aquest cop grossa, amb una nova edició del MasnoberFest, la versió al Maresme de la reconeguda festa de la cervesa OktoberFest. Ens veiem en uns dies a la plaça dels Països catalans.

Una braçada gegant de tots els participants

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.