C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Les Gangues al carrer Sant Miquel. 17 de Setembre!

gangues

Arriba una nova edició de Les Gangues al carrer Sant Miquel. El comerç del Masnou surt al carrer per oferir-te tota mena de productes a molt bon preu i de pas celebrar un dia de jocs, activitats i gastronomia. Des de les 10:00 h a les 14:00 h el carrer Sant Miquel serà una festa!

PARTICIPANTS
MIMA‘T
BAR CENTRAL
SABONIUM
JOSEP TROCOLI
COLORAINA
LA GIOCONDA
MERITXELL COSMÈTICA
LA MEVA PARADETA
FORMATGES VALL DE CATÍ
EL CULLEROT
GUIDAI SABONS
CARNISSERIA CORGELATS MARI
MERCERIA ROMEU
MATALASSERIA GRAU
IBÈRICS EL MINISTRE

ACTIVITATS

VILAJOCS. Una divertida col·lecció de jocs gegants per als més petits i també pels més grans. Imaginació, destresa, punteria i sobretot, molts riures.

EL MIQUELET DE BADALONA ve a Masnou perquè et facis una divertida foto i participis en un sorteig amb un gran premi!.
Els Miquelets de Badalona, com a colla de trabucaires s’inspiren en les antigues milícies catalanes, que es formaven en moments de perill per defensar la població. Han estat recreats, sobretot, a partir de les referències documentals trobades.


Durant la Guerra del Francès tingueren un protagonisme ben especial en les escaramusses i enfrontaments que es produïren pels volts de Sant Jeroni de la Murtra.

LES PISTES DEL TENNIS MASNOU
Una activitat patrocinada pel Club Tennis & Pàdel el Masnou on podràs gaudir d’una pista de Minitennis i Minipàdel al carrer Sant miquel per jugar i aprendre.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.