C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Ja és aquí la Festa Major de Sant Pere

festa-major-forest

Ja és aquí la Festa Major de Sant Pere, l’esdeveniment més divertit de tot l’any al Masnou. Uns dies per omplir els carrers de música, cultura, gastronomia, jocs i tradicions.
Sortiu al carrer i gaudiu de la bonança del juny, dels establiments de restauració del Masnou, de les platges, els concerts, dels gegants, els focs, els dimonis, la cultura popular i compartiu amb amics, veïns i veïnes. Visca la Festa Major del Masnou!

Aquest any, la llegenda de les nimfes de la terra, el mar i el foc quedarà per al record amb l’única voluntat que la mateixa festa esdevingui llegenda. El pregó serà substituït per un compte enrere que donarà el tret de sortida als cinc dies de programació festiva farcits de música, però també de propostes gastronòmiques, culturals, esportives i, sobretot, de moltíssimes activitats als carrers. Tot i ser un gran esdeveniment amb diversitat d’activitats, no hi podran faltar les més emblemàtiques, com el castell de focs, el correfoc o la trobada de gegants.

Amb la voluntat de continuar fent una festa el màxim d’inclusiva, aquest any també s’hi han incorporat activitats adaptades, retransmeses en llengua de signes, i dos racons de la calma per facilitar el gaudi dels infants amb hipersensibilitat.

La Festa Major és el producte final i visible d’un llarg i laboriós procés per part de moltes persones, en què la implicació del teixit associatiu, juntament amb els tècnics i responsables municipals, és part primordial del resultat que, any rere any, compleix les expectatives i referma la il·lusió dels masnovins i masnovines per sortir al carrer, per participar en tots els actes i per retrobar-se amb la comunitat masnovina.

Us convidem a treure suc a aquest programa i a gaudir de la gran festa del municipi amb seny i responsabilitat per continuar sentint-nos orgullosos de ser del Masnou. Bona Festa Major!

Us deixem el programa:

A_ElMasNou_FestaMajor_2023

 

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.