C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

La Federació participa en el Marina Day

3

Aquest any, la Federació participa en aquest dia de promoció del Port del Masnou i les seves activitats, col·laborant en l’organització i aportant la participació d’empreses i comerços federats en les activitats que es celebraran.

La nova Jornada dels Ports Esportius de Catalunya, el Marina Day, es celebrarà l’11 de Juny

A Port Masnou podràs gaudir de sortides gratuïtes en velers, motores i raqueros; masterclass gratuïta de ball a la Plaça Europa del Port Masnou, invitacions per accedir al club nàutic, música en directe, i menús especials als restaurants del Port. A més obsequiarem a tots els visitants amb dues hores gratuïtes de pàrquing.

Port Masnou i la resta dels 32 ports esportius de tota la costa del Mediterrani, obren les seves portes perquè la gent conegui totes les activitats marítimes, com els vaixells i instal·lacions dels ports; a més d’oferir un programa ple d’activitats i tallers per a tots els públics.

De 10 h. a 14 h.
SORTIDES EN VAIXELL
VELERS, MOTORES I “RAQUERS” T’ESPEREN!
Reserves a portmasnou@portmasnou.es

De 18 h. a 21 h.
A LA PLAÇA D’EUROPA DEL PORT
MOU-TE AMB LA MASTERCLASS DE BALL GUIADA (ZUMBA KIDS, JUMPING)
TALLERS DE MANUALITATS, TALLERS DE CUINA, COLORAINES

I A MÉS, STANDS DE ROBA PER A NENS, LLAMINADURES…
DURANT TOT EL DIA
INVITACIONS PER ACCEDIR AL CLUB NÀUTIC EL MASNOU

cartellMarina

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.