Gràcies!

0
1460

Un cop acabada la 17a edició de la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, la junta de la Federació del comerç, la indústria i el turisme del Masnou volem fer pales el nostre agraïment als milers de persones que durant els dies 21 i 22 de maig han gaudit de l’oferta comercial, gastronòmica i les activitats de lleure que al llarg d’aquest darrers dies els hem ofert entre tots plegats. 

Volem agrair al comerç, empreses, Port del Masnou, associacions i restauració la seva col·laboració i felicitar-los pel treball i l’esforç que han fet aquest cap de setmana i els dies previs a la Fira perquè tot sortís bé.

A l’Ajuntament de Masnou com a coorganitzador tots els recursos que ens han aportat i la seva experiència a través de la Regidoria de Promoció Econòmica.

I volem dir-vos que tot allò que en la pròxima edició ho puguem fer millor, ho farem treballant entre tots, escoltant i aprenent.

Però la nostra feina continua dia a dia, en breu us presentarem un nou directori d’empreses federades entre d’altres accions per a dinamitzar el comerç local.

Mentrestant, restem a la vostra disposició per atendre qualsevol tema.

La Junta Directiva

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here