C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Gràcies!

dest

Un cop acabada la 17a edició de la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, la junta de la Federació del comerç, la indústria i el turisme del Masnou volem fer pales el nostre agraïment als milers de persones que durant els dies 21 i 22 de maig han gaudit de l’oferta comercial, gastronòmica i les activitats de lleure que al llarg d’aquest darrers dies els hem ofert entre tots plegats. 

Volem agrair al comerç, empreses, Port del Masnou, associacions i restauració la seva col·laboració i felicitar-los pel treball i l’esforç que han fet aquest cap de setmana i els dies previs a la Fira perquè tot sortís bé.

A l’Ajuntament de Masnou com a coorganitzador tots els recursos que ens han aportat i la seva experiència a través de la Regidoria de Promoció Econòmica.

I volem dir-vos que tot allò que en la pròxima edició ho puguem fer millor, ho farem treballant entre tots, escoltant i aprenent.

Però la nostra feina continua dia a dia, en breu us presentarem un nou directori d’empreses federades entre d’altres accions per a dinamitzar el comerç local.

Mentrestant, restem a la vostra disposició per atendre qualsevol tema.

La Junta Directiva

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.