C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Èxit de la Fira Comercial i Artesana

Captura de pantalla 2019-12-03 a les 19.08.02

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la Fira Comercial i Artesana per donar el tret de sortida a les celebracions nadalenques. Milers de Masnovins es van aplegar al llarg del carrer Roger de Flor des de la Plaça Catalunya fins a la plaça de les Dones de Tèxtil on també es va celebrar la Mostra Gastronòmica “Tasta i Cuina el Masnou” organitzada per l’Ajuntament. Uns metres més enllà el mercat del Masnou organitzava la Festa de l’arbre en favor de La Marató de TV3.
Més d’una cinquantena d’expositors van oferir productes locals i d’altres forans per anar preparant les festes i els aparadors d’artesans i comerciants es van combinar amb una graella d’activitats diverses que va incloure tallers de manualitats, espectacles de carrer o exhibicions de balls.
Des del Masnou Comerç volem agrair la implicació del teixit comercial, la col·laboració de l’ajuntament del Masnou i l’esforç de totes les persones que aquest darrers dies han treballat perquè la Fira sigui un èxit i masnovins i masnovines hagin gaudit de passejar per un centre de la vila dinàmic i agradable.
Hi seguirem treballant per a repetir-ho.
Mentrestant, podeu veure si us trobeu en aquesta galeria:

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.