C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

El Masnou Comerç al 2020

2020Masnou

Des del Masnou Comerç endeguem un nou any ple de reptes i d’objectius a complir i volem compartir-ho amb tots vosaltres. Si els dos darrers anys hem introduït novetats com el Tobogan Infinit i el MasnoberFest, aquest 2020 volem consolidar aquests i d’altres esdeveniments que han estat rebuts amb forta acceptació per part dels veïns i veïnes del Masnou.

Tanmateix hem incorporat un professional d’atenció al Comerç per tal de poder-vos atendre i rebre els vostres suggeriments i aportacions, sense oblidar que al Masnou Comerç exercim d’interlocutor del comerç associat amb les institucions públiques per transmetre reflexions i valoracions col·lectives.

En Sergi us podrà atendre de 9.00 h a 14.00 h de dilluns a dijous a les nostres oficines de l’Edifici Centre.

El calendari d’esdeveniments arrancarà al març amb la Ganga al Carrer, un outlet de proximitat que omplirà d’ofertes el centre de la vila. Al març col·laborarem a la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou per omplir el port de festa, comerç i gent durant dos dies. I com no, El Tobogan Infinit esdevindrà una de les atraccions més esperades de la festa major per petits i no tan petits. La ressaca de l’estiu la passarem amb una nova fira de Gangues al tornar de vacances i la tornarem a tindre després del MasnoberFest a l’octubre. Per acabar amb la Fira de Nadal i la campanya de Nadal que omplirà de màgia El Masnou. 

Des de la junta del Masnou Comerç us convidem a participar en tots i cadascun dels esdeveniments que organitzarem i compartir-ho amb les masnovines i masnovins.

Tots junts fem poble!

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.