C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Estratègies per a facilitar el Servei a Domicili i la Botiga OnLine

comeronline

Comencem amb una sèrie de webinards formatius (en aquest cas organitzat per la Diputació de Barcelona) per tal d’ajudar al comerç local en les estratègies de venda en un moment que tot, d’una manera o d’altre, ha canviat.
En primer lloc: Estratègies per a facilitar el Servei a Domicili i la Botiga OnLine al Comerç urbà

Degut a la situació, el comerç urbà i els mercats municipals es veuen amb la necessitat d’utilitzar servei a domicili i/o botiga online. Quina és la millor eina per fer servei a domicili? Quina és la millor plataforma de botiga online? Què hem de tenir en compte? Quins recursos necessitem? Com la comuniquem? A través d’una conferència telemàtica, el Manel Rodríguez donarà resposta a aquestes i moltes altres qüestions relacionades amb com implantar una botiga online o un servei a domicili. Serà una conferència interactiva i es podran fer preguntes a través del xat.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.