C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Cursos Hosteleria I Restuaració.

eno

Cursos 100% subvencionats per a empreses del territori del sector enoturístic (o turístic), hosteleria i restuaració.

Informació de l’Escola Enoturisme Catalunya

Aquests cursos es realitzen en diferents  aules que tenim repartides per el territori. Dins del Maresme tenim aules a Alella, Teià i Tiana, i properes a vosaltres (i que forma part de la DO Alella) El Celler Can Roda. De la mateixa manera la oferta també es fa extensa al territori del Penedès.

Aquests cursos són de caràcter eminentment pràctic, de caràcter innovador, enfocant els continguts des de les noves tendències i, sobretot que busquen dotar d’eines als professionals i empreses del sector per a que realment siguin transferibles al seu dia a dia. Per aquest motiu hem buscat que el experts que imparteixen aquests cursos siguin professionals amb prestigi dins del sector.

Són cursos de curta durada, d’entre 16, 20, 30 o 50 hores.

Adjunt trobaràs tota la oferta de cursos als quals poden optar qui en tingui interès, però a tall de resum són els següents:

Desenvolupament de productes per a turisme de reunions i MICE (30h)

Sumilleria i maridatge (20h)

Eines pel guia turístic (30h)

Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès (30h)

Informació i atenció turística en llengua estrangera: francès (30h)

Informació i atenció turística en llengua estrangera: alemany (30h)

Formatges per a restaurants (16h)

Servei en Restaurants i Bars (30h)

Cocteleria (20h)

Processos de gestió de la qualitat en Hosteleria i Turisme (50h)

Clicant sobre els cursos podreu trobar la informació ampliada al nostre web. Des d’allà o des de el document adjunt es pot formalitzar la preinscripció al curs.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.