C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

El Masnou ja te Passaport Gastronòmic

Captura de pantalla 2021-09-19 a les 11.26.51

El Masnou ja compta amb el passaport gastronòmic, una iniciativa del Masnou Comerç per a dinamitzar la gastronomia de la nostra vila. El podreu aconseguir als establiments de restauració associats:

1. Àgora Cafè 2. Bar Àngel 3. Bar Cavallets 4. Bar Gòmez 5. Bar Mediterràneo 6. Bar la Penya 7. Bar Rest. Ocata 8. Cafè Central 9. El Cachirulo 10. Vins i Divins 11. Safri Rest. Padel 12. Canyes i Tapes 13. Chiringuito la Rotonda 14. Chiringuito Tamarindo 15. El Bon Racó 16. Flappers 17. Entremans 18. La Botiga del Cafè 19. Mas Vell 20. Rest. La Farrera 21. La Sabrosita

 

El Funcionament de la Campanya

Aconsegueix un descompte de 5€!

Gaudeix dels bars i restaurants associats del Masnou i fes que et posin el seu segell. Amb el passaport complet, talla’l per la meitat i bescanvia la portada per un val descompte de 5 € que podràs utilitzar a qualsevol establiment adherit a aquesta campanya. (Vàlid fins a fi d’existències!)

I a més

I participa en el sorteig de 3 lots de vi de la DO Alella. Emplena l’altra meitat i fica-la a les bústies que trobaràs als establiments Entremans, Canyes i Tapes o Cafè Central abans del dia 3 d’octubre de 2021. Podràs guanyar un dels 3 magnífics lots de vins DO Alella que sortejarem!

 

Les Bases

El Masnou Comerç

Bases de la promoció Passaport Gastronòmic del Masnou 2021 (instruccions per a la web)

 

  1. Cada establiment de restauració associat a El Masnou Comerç rebrà una quantitat idèntica de material promocional de la campanya i de passaports, que distribuirà gratuïtament entre els seus clients, segellant la 1a de les 4 caselles en cas d’haver consumit algun producte cuinat a l’establiment: plat, tapa, entrepà, etc.
  2. Els clients que demanin que se’ls segelli alguna de les 4 caselles del seu passaport hi tindran dret sempre que consumeixin algun producte cuinat a l’establiment: plat, tapa, entrepà, etc. En cas que més d’una persona d’una mateixa taula demanin el segell pel seu propi passaport, se’ls posarà el segell en cas d’haver consumit.
  3. Es distribuirà una quantitat igual de vals descompte per tots els establiments associats. En cas d’esgotar-los sempre segons el procediment establert en les presents bases, se’n podran sol·licitar més a la Federació, que en facilitarà més per ordre de petició i fins a esgotar existències, i sempre després de recollir els passaports pels què s’han bescanviat. El nombre de vals de descompte és limitat per raons de pressupost.   
  4. Els clients/participants han de completar els 4 segells del seu passaport unipersonal per bescanviar-lo per un val descompte, i per participar del sorteig dels lots de vins. Per raons de pressupost i de funcionament de la campanya, el nombre de vals descomptes és inferior al de passaports disponibles.
  5. Per aconseguir el val de descompte, el client entregarà la meitat del passaport (la que no inclou les dades personals) a l’establiment associat que cregui oportú, també en el que ha obtingut el 4t segell. El val de descompte s’entregarà NOMÉS a canvi d’un passaport amb les 4 caselles segellades, i es podrà fer servir en qualsevol establiment de restauració associat a El Masnou Comerç.
  6. Amb el passaport complet amb els 4 segells, els participants de la promoció poden tallar per la meitat el passaport i emplenar la part indicada amb el seu nom, telèfon i correu electrònic per participar del sorteig de 3 lots de vins valorats en 100.00, 150.00 i 250.00 Euros. Aquesta butlleta cal dipositar-la als establiments Entremans,  Canyes i Tapes o Cafè Central abans del dia 3 d’octubre de 2021.
  7. La campanya finalitzarà el dia 3 d’octubre de 2021. Si els vals descompte disponibles s’esgoten abans d’aquesta data es podrà seguir participant en el sorteig del lot de vins. 
  8. El sorteig del lot de vins es realitzarà el dia 5 d’octubre, i el resultat es farà públic mitjançant la web www.elmasnoucomerç.cat i les xarxes socials del Masnou Comerç. Es notificarà la persona guanyadora mitjançant trucada telefònica i correu electrònic.
  9. Els establiments associats han d’acceptar els vals de descompte a qualsevol client que els vulgui usar com a mètode de pagament. L’establiment podrà facturar a la Federació per valor idèntic a la suma dels vals que hagi acceptat, a la fi de la promoció i fins el dia 26 de novembre.
  10. La participació en la campanya implica l’acceptació de la totalitat d’aquestes bases. 
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.