C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Comprar al Masnou “val la pena”

Captura de pantalla 2021-09-21 a las 12.54.18

Arranca la promoció “Comprar al Masnou val la pena” que sortejarà entre tots aquells que hi participin un val de 150 € en compres i 15 de 30 €

Com funciona?

Els clients/participants de la campanya han d’emplenar la part indicada d’un flyer que trobaran als establiments participants amb el seu nom, telèfon i correu electrònic per participar del sorteig d’un val de compra de 150 € i 15 vals de compra de 30 €.

Aquesta butlleta cal dipositar-la als establiments J.M La Gallega, Ibèrics el Ministre i Bon Àrea del Masnou abans del dia 3 d’octubre de 2021.

 

Les Bases

El Masnou Comerç

Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou

Bases de la promoció comercial El Masnou és Proximitat (instruccions per a la web)

 

  1. Cada establiment associat a El Masnou Comerç rebrà una quantitat idèntica de material promocional de la campanya i de butlletes, que distribuirà entre els seus clients, segons el seu propi criteri.
  2. Els clients/participants de la campanya han d’emplenar la part indicada amb el seu nom, telèfon i correu electrònic (amb lletra llegible) per participar del sorteig d’un val de compra de 150.00 Euro i 15 vals de compra de 30.00 Euro. Aquesta butlleta cal dipositar-la als establiments  J.M La Gallega, Ibèrics el Ministre i Bon Àrea del Masnou abans del dia 3 d’octubre de 2021.
  3. La campanya finalitzarà el dia 3 d’octubre de 2021.
  4. El sorteig dels vals de compra es realitzarà el dia 5 d’octubre, i el resultat es farà públic mitjançant la web www.elmasnoucomerç.cat i les xarxes socials del Masnou Comerç. Es notificarà la persona guanyadora mitjançant trucada telefònica i correu electrònic.
  5. Els vals de compra seran vàlids fins el dia 27 de novembre de 2021 i només es podran utilitzar a comerços associats a El Masnou Comerç. Es pot consultar la llista d’establiments a www.elmasnoucomerç.cat.
  6. Els establiments associats han d’acceptar els vals de compra a qualsevol client que els vulgui usar com a mètode de pagament. L’establiment podrà facturar a la Federació per valor idèntic a la suma dels vals que hagi acceptat, abans del dia 3 de desembre de 2021.
  7. La participació en la campanya implica l’acceptació de la totalitat d’aquestes bases.
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.