C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

El Festival de curtmetratges a la platja del Masnou ja està aquí.

Fascurt_ 2

El Festival de curtmetratges Fascurt, organitzat per l’associació AKONGA, Acción kon ganas, arriba aquest estiu a la seva 14a edició i a una xifra rècord en els treballs rebuts per competir en les diferents categories, ja que han arribat a 800 curts. Entre el 7 i el 9 de juliol, a la platja d’Ocata, davant la guingueta La Canya, cada vespre, a partir de les 22 h, es podrà gaudir de les seccions oficials de ficció, animació i undercurt.

El dissabte 9, abans de l’entrega de premis, es farà una secció fora de concurs de curts del Masnou i una selecció especial d’animació internacional abans de l’entrega de premis. Un altre dels atractius del festival és que cada nit hi haurà una sessió de música amb DJ del Masnou. El dijous 7, actuarà el DJ Erico; el divendres, Ignacio Arch, i el diumenge, els DJ Boytronic i Domotik.

L’associació AKONGA ha assegurat que “en té moltes ganes” i que serà una edició molt especial i que servirà per començar a mirar cap a l’edició del 2017, quan se celebrarà el 15è aniversari.

Aquí podeu trobar tota la informació: www.fascurt.cat

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.