C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

4t Concurs d’Aparadors Ple de Riure

Us adjuntem les normes del 4t Concurs d’aparadors Ple de Riure, que tindrà lloc dins de la XX edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure del Masnou.

Igual que l’any passat, la iniciativa preveu que el comerç i els establiments de restauració puguin contribuir a la dinamització comercial a través d’aquest festival reconegut arreu de Catalunya, així com, una manera de fomentar l’esperit lúdic, festiu i creatiu durant aquests dies en què la població és visitada per un públic atret per la programació i el riure.

Adjunt hi veureu el cartell i les normes amb tota la informació per a participar i formar part d’un APARADOR PLE DE RIURE.

Si esteu interessats en participar-hi envieu un e-mail, abans del 13 de juliol a: comerc@elmasnou.cat, amb les vostres dades: Nom de l’establiment i persona de contacte, adreça i telèfon.

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica al telèfon: 935 571 760.

 NORMES 

1. Participants. Podran participar-hi tots els comerços i restauradors del Masnou que ho comuniquin dins del termini establert.

2. Tema. En aquesta quarta edició la temàtica de l’aparador haurà d’estar relacionada amb el festival Ple de Riure. L’organització facilitarà 3 cartells del Festival (com a màxim) per participant, que es podran fer servir, o no, per a la creació de l’aparador.

3. Durada. La participació implica exposar l’aparador fins el dia 23 de juliol, últim dia del Ple de Riure. El període de votacions populars serà del 19 al 21 de juliol a les 14h.

4. Jurat. Serà mixta, un jurat professional farà una tria dels tres millors aparadors i els tres escollits es sotmetran a votació popular a través del web www.elmasnou.cat.

5. Criteris de valoració. Els criteris de valoració que es proposen són l’originalitat de la idea i l’execució, la qualitat artística i la creativitat.

6. Inscripció. La inscripció és gratuïta i s’haurà de formalitzar notificant la voluntat de participar a l’adreça comerc@elmasnou.cat fins el dia 13 de juliol a les 14 h, inclòs. El dia 15 de juliol es fotografiaran tots els aparadors que hi participen.

7. Distintius. Als participants se’ls lliurarà un cartell distintiu que acreditarà els establiments participants al concurs d’aparadors Ple de Riure. Caldrà que sigui exposat en un lloc visible, preferiblement a l’aparador, durant el període de votacions i del Festival.

PREMI 

 Guanyador: Entrevista al Masnou Viu i lot de productes del Masnou.

 2 Finalistes: Obsequi de dues entrades per a un espectacle de la temporada estable de l’Espai Escènic Ca n’Humet 2016-2017.

Lliurament dels premis: Als guanyadors se’ls farà entrega dels premis durant una de les actuacions del Festival Còmic Ple de Riure.

Les persones participants cediran a l’organització els drets de reproducció, distribució i comunicació pública sobre la imatge del seu aparador. L’organització en podrà fer la publicitat en el format o suport que consideri oportú. Participar en el quart Concurs d’Aparadors Ple de Riure suposa acceptar les normes que aquí s’exposen.

Per a més informació: Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou. comerc@elmasnou.cat. Telèfon: 935 571 760.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.