C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

ÈXIT DE LA FIRA COMERCIAL (i encara n’hi ha més)

masnoucomerc

Al voltant de 10.000 persones han visitat aquest cap de setmana la Fira de Nadal organitzada pel Masnou Comerç amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou. Un èxit d’assistència i més encara tractant-se d’un espai més reduït que en altres edicions a causa de les limitacions de seguretat que ens ha obligat a introduir la pandèmia.

Masnovins i masnovines van arribar a peu i amb el trenet que voltava pel poble amb destí a la Fira de Nadal per gaudir de les compres a les parades d’expositors, tastar una cervesa (amb dj. inclòs) a la mostra organitzada pel Mas Vell, gaudir de l’Enotast, degustació de productes locals o de la Mostra dels vermuts catalans guanyadors dels Premis Vinari.

Els més petits han pogut compartir estones amb el Mickey i la Minnie, el Pare Noel i fer cagar el tió, fruir d’espectacles de màgia, malabars o fer treballs manuals, mentre a l’escenari actuaven, Estudi 15, Cor Scandicus i Maribell Ball.

Un cap de setmana rodó que a un Masnou que ja celebra les festes de Nadal amb ganes de fruir del poble i del comerç local. I encara n’hi ha més!

I encara més!!
Continuem amb la campanya Torna el rasca de Nadal que ja està repartint premis en metàl·lic per gastar al comerç local entre masnovines i masnovins o la crida a guarnir els balcons del Masnou amb un premi a sortejar força interessant pels més petits.

Totes aquestes activitats estan organitzades pel Masnou Comerç, una associació de comerciants independent que compta amb la col·laboració mitjançant convenis econòmics de l’Ajuntament del Masnou i la Diputació de Barcelona.

En cas de ser comerciants o empreses que no hi formeu part us convidem a adherir-vos contactant amb nosaltres. I també convidem als nostres veïns i veïnes a seguir-nos a les xarxes socials on comuniquem les nostres activitats.

Instagram
Facebook

Bon Nadal i comerç local!

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.