C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Arranca el Nadal al Masnou Comerç! amb premis

General

 

UNA CAMPANYA SOTA EL LEMA “AQUEST NADAL SEGUR QUE RASQUES ALGUNA COSA” REGALARÀ MÉS DE 100 PREMIS EN EFECTIU PER A GASTAR EN EL COMERÇ FEDERAT.

El divendres 4 de desembre El Masnou Comerç endega una campanya de Nadal carregada de sorpreses i amb la participació activa dels comerciants federats.

3 GRANS PREMIS DE 300 €! I DESENES DE 50 € I 20 €

Els masnovins i masnovines podran aconseguir els “rasca rasca” comprant a les botigues associades al Masnou Comerç i tindran l’oportunitat d’aconseguir nombrosos premis de 20 €, 50 € i 300 € per bescanviar per productes de xarxa de comerç, servei i empresa del Masnou Comerç.

COMERCIANTS DEL MASNOU ENREGISTREN UN ESPOT

Per tal de comunicar aquesta promoció i agrair el suport dels veïns i veïns del poble durant aquests mesos tan complicats, representants de diferents sectors comercials del Masnou hi han enregistrat un espot basat en l’escena d’una famosa pel·lícula nadalenca i que el mateix 4 de desembre s’estrenarà a xarxes socials. Estigueu atents! 😉

També podrem trobar una versió gràfica en forma de cartells a les botigues adherides a la campanya.

 

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.