C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Un any per a consolidar

Fedobjectius001

Creiem que el nostre poble té i pot esdevenir un model de comerç local, tot i les diferents dificultats que comporta. Per això, volem crear una Federació amb capacitat d’escoltar als seus associats, entendre les seves inquietuds i consolidar els seus projectes, presentant-nos com una eina per a dinamitzar el comerç local, ampliant la base social d’aquesta entitat, vinculant-la al carrer i establint acords amb les institucions locals.

 

En aquest sentit, volem treballar en els següents eixos:

 

La Federació al carrer.- Establir un calendari de fires i esdeveniments per treure l’oferta comercial al carrer, més enllà dels seus locals, vinculant-la a l’oci i apropant-la a la ciutadania en un ambient festiu que es reproduiria tant en diferents localitzacions per arribar a tothom com en diferents dates al llarg de l’any.

 

La Fira Comercial i Gastronòmica, la Fira Comercial a Joan XXIII o la Fira de nadal, millorades i renovades formarien la columna vertebral d’aquestes accions. De la mateixa manera també seríem presents a esdeveniment com la Festa Major.

 

La Federació al Comerç i els negocis.- Volem crear una comunicació bidireccional oferint informació d’interès als nostres socis sobre formació, actualitat, subvencions, programes, etc.. De la mateixa manera també volem crear canals perquè els associats puguin transmetre’ns idees i inquietuds. Escoltar i comunicar, sentir i donar.

 

La Federació institucional.- Hem de crear una dinàmica comunicativa amb l’Ajuntament del Masnou i establir acords per a potenciar i dinamitzar el comerç local. Igualment, establirem contactes amb altres institucions que ens puguin oferir ajudes, experiències o recursos.

 

Finalment, us demanem confiança per dur endavant aquest projecte i aconseguir ampliar la base social de la Federació per, entre tots, aconseguir un poble millor.

Concepción Frau Quiles

Presidenta

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.