C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Subvencions en curs

subvencions

En aquest newsletter volem informar-ros de les subvencions públiques a les quals us podeu acollir actualment. A hores d’ara n’hi ha dos d’actives, una de l’Ajuntament del Masnou i el Kit Digital de l’estat espanyol.

AJUNTAMENT DEL MASNOU

convocatòria 2022 d’ajuts destinats a fomentar l’economia local i consolidar el teixit productiu  i dirigida a empreses del Masnou. 
Les persones interessades poden presentar una sol·licitud per a cadascuna de les línies convocades:

Línia Quantitat màxima
Línia 1. Inversions en locals 1.500 €
Línia 2. Establiment i posada en marxa d’activitats empresarials 3.000 €
Línia 3. Creació d’ocupació 2.000 €
Línia 4. Promoció, comercialització i digitalització 1.000 €

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament al registre de l’Ajuntament des de dilluns 11 d’abril i fins divendres 24 de maig.
A la següent infografia trobareu la informació resumida de cadascuna de les línies de subvencions així com els passos per a tramitar la sol·licitud:

 

KIT DIGITAL DE L’ESTAT ESPANYOL

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Tot i que la primera convocatòria, dirigida a empreses d’entre 10 i 49 treballadors, ja s’ha publicat, sembla que abans de l’agost sortirà la segona, destinada a empreses d’entre 1 i 10 treballadors (un segment on es troba gran part dels associats al Masnou Comerç). També passat l’estiu es publicarà una tercera convocatòria dirigida a autònoms.

Des del Masnou Comerç estarem al cas per indicar-vos dates de sortida i com demanar aquests ajuts. Si sou una empresa del primer segment (entre 10 i 49 treballadors) podeu adreçar-vos a nosaltres i us informarem de l’estat de les subvencions Kit Digital.

Més informació a : https://www.acelerapyme.gob.es/ca/kit-digital

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.