C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Setmana del Comerç

setmana_comerc_02 copia

Entre els propers 20 i el 26 de març tindrà lloc la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí. Però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat. 

La Setmana del Comerç serà un reconeixement d’aquesta funció social, que vindrà farcit de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania. 

 

En què consistirà la Setmana del Comerç?

Sessió inaugural: La Setmana del Comerç arrencarà el 20 de març a la Llotja de Mar (Pg. d’Isabel II,1), amb la presentació a càrrec de Hble. Sr. Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, i la descripció de totes les activitats.

Jornades “Comerç increïble”: Aquestes sessions tindran lloc al Mobile World Centre de plaça Catalunya (C/Fontanella, 2), els matins dels dies 21, 22, 23 i 24. L’objectiu és generar una plataforma de reflexió per als temes que interessen a tots sobre comerç, fomentar idees i compartir recursos per enfortir la competitivitat de les empreses de comerç. Estigueu atents a la publicació del programa.

Activitats del món associatiu: Les associacions d’arreu del país durant a terme activitats dinamitzadores coincidint amb la Setmana del Comerç.

Informeu-vos de les subvencions!

 

Esteu convidats tots els que estigueu interessats a la sessió inaugural de la Setmana del Comerç, que tindrà lloc el proper 20 de març, a les 10:30h, a la Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, Barcelona), en la qual es presentaran les línies de subvencions 2017.

Com que cal inscripció prèvia us podeu inscriure  al següent enllaç

Inscripció a les jornades

 

 

 

La Llotja de Mar

Pg. d’Isabel II, 1 (Barcelona)

 20 de març – Sessió Inaugural

 

 

Auditori del Mobile World Centre

C/ Fontanella, 2 (Barcelona)

 21 de març – Transformació Digital

 

 

 22 de març – l’Enfortiment de Projecte i Creixement

 

 

 23 de març – Talent

 

 

 24 de març – Internacionalització

Informeu-vos amb més detall al web del CCAM

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.