C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Publica les teves flors a Instagram i guanya!

web

Des del Masnou Comerç volem donar la benvinguda a la primavera i convidar a jugar i guanyar a veïnes i veïns.

Per aquest motiu llancem la campanya #masnouprimavera i us animem a publicar fotografies de flors a Instagram sota aquest hashtag i #elmasnouomerç. Flors que tingueu als vostres balcons, a les finestres, als patis, als jardins… Així de senill i així de bonic!

Des del 18 d’abril fins al 18 de maig. Esprem que ompliu Instagram i el poble de flors. I entre tots els participants sortejarem 3 increïbles lots de productes del nostre comerç.

LOT número 1
Una cistella de la compra amb products de les parades del Mercat del Masnou!

LOT número 2
Un Brunch al Flappers Jazz Club per dues persones
Un braç de Gitano de la Pastisseria Font
2 ampolles de cervesa artesana del Mas Vell
1 classe doble de pàdel i un de tenis del Club de Tenis Masnou
1 manteniment del teu ordinador per part d’Ordinsa Informàtica
Vermut al Bar la Penya (2 vermuts Cisa unes xips i una barreja de musclos, olives i escopinyes un dissabte de 13 h a 15h.
1 val pl 20% de descompte a La Gioconda

LOT número 3
1 menú diari del Restaurant Ca la Farrera
1 Nòrdic de plomes de la matalasseria Grau
1 setmana gratuïta de fisioteràpia i moviment conscient de Welness Studio
1 ampolla de vi del Rebost dels Sentits
1 mojito i un sandvitx a La Sabrosita
1 bossa de melindros i xocolata per fer a la tassa de Pastisseria David

BASES REGULADORES DELS PREMIS SORTEIG #masnouprimavera DEL MASNOU COMERÇ 2021 

1.- Objecte: Des del Masnou Comerç es vol fomentar la implicació de la ciutadania en els esdeveniments de la nostra vila, alhora que dinamitzar empreses i comerç.

2.- Participants: Es podran pujar fotografies de flors a finestres, balcons, patis i jardins del Masnou. Poden participar-hi únicament persones físiques majors d’edat i menors d’edat representats per un/a tutor/a legal que s’inscriguin al premi.

3.- Mecànica. Es realitzarà un sorteig entre tots els perfils d’Instagram que publiquin una fotografia de flors sota el hashtag #masnouprimavera. En cas que el perfil sigui d’un menor el premi el rebrà el seu tutor/tutora legal.

4.- El premi constarà de 3 lots de productes cedits per comerços del Masnou. Aquests lots podran modificar-se o augmentar-se en funció de participacions o motius que ho justifiquin. En cap cas el premi podrà ser revenut o cedit a altres persones. Es podrà gaudir d’aquest premi entre el 20 de maig del 2022 i el 20 de juny del 2022.

5.- Les fotografies de flors podran començar a publicar-se a Instagram sota el hashtag #masnouprimavera el 18 d’abril de 2022 fins al 18 de maig del 2022. El 19 de maig es realitzarà el sorteig.

6.- La participació en la Campanya implica l’acceptació integral d’aquestes bases i l’organització es reserva el dret de modificar-les, incloent-hi pròrrogues, dates i regals.

 

 

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.