C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

PROJECTE RADARS Una mirada sensible i respectuosa cap a la gent gran

Captura de pantalla 2021-09-24 a les 12.50.40

 

 

 

 

A la celebració es presentarà el projecte i es realitzaran un munt d’actuacions intergeneracionals

La plaça Nova de les Dones del Tèxtil acollirà, el pròxim 1 d’octubre, a partir de les 17.30 hores, la inauguració del projecte Radars, la xarxa comunitària de prevenció i acció per al benestar de la gent gran que viu sola al Masnou.

Aquest projecte, impulsat per l’Ajuntament, té com a objectiu detectar i prevenir situacions de risc de les persones grans, així com pal·liar els efectes de la soledat no volguda.

La festa, que busca arribar a tots els públics del Masnou, es presenta com un acte intergeneracional d’unió i estima entre masnovins i masnovines, i s’hi podrà conèixer de primera mà el projecte i cercar persones que s’hi vulguin sumar de forma voluntària.

L’acte començarà amb un espectacle infantil a càrrec de la il·lusionista Maria Altes i continuarà amb les exhibicions de balls d’Estudi 15 i de Maribel’s, adreçades a joves i adolescents.

Tot seguit, es farà la presentació i l’explicació del projecte i, posteriorment, l’esdeveniment continuarà amb les actuacions dels Salerosos de Can Mandri i finalitzarà amb les exhibicions de ball en línia dels casals d’avís de Can Malet, Ocata i Can Mandri.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.