C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Preparant la Fira Comercial i Gastronòmica

fednew001

La nova Junta de La Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme de Masnou està treballant en la organització de la 17a edició.

Enguany hi hauràn novetats relacionades amb l’oferta de lleure i es presentarà una nova imatge.

Els dies vinents 21 i 22 de maig del present any es celebrarà al recinte del Port Esportiu del Masnou una nova edició de la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou. Mantingueu-vos atents a aquesta pàgina perquè molt aviat es presentaran les novetats, els participants i com a novetat us mostrem la nova imatge d’aquest any, que pretenem llençar més enllà de Masnou per atraure visitants dels pobles veïns.

La nova imatge combina un element iconogràfic del comerç, com és una bossa, amb un altre de la gastronomia, el plat.

Esperem que aquest any, el nombre de participants i visitants superi el del darrer any que ja va ser un èxit en el seu dia.

 

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.