C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

La Fira Fora Estocs del carrer d’Almeria reivindica el comerç de la zona

DSC_0142_800

La Fira Fora Stocs, celebrada al carrer d’Almeria el dissabte 12 de març i organitzada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va servir per reivindicar la vitalitat del comerç local, especialment el de la zona del Masnou Alt. Durant tot el matí de dissabte, parades de botigues del barri i d’altres parts del municipi, van exposar els seus estocs a preus molt rebaixats, entre altres ofertes. L’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, van visitar la Fira acompanyats de la nova presidenta de la Federació de Comerç, Conchi Frau Quiles, i d’altres regidores de l’Equip de Govern i de l’oposició. Per animar la jornada, hi van actuar diversos grups de ball de l’escola Maribel’s.

La Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou va escollir la seva nova Junta Directiva el passat 10 de març. L’actual està formada per les persones següents:

  • Presidenta: Concepción Frau Quiles (CLT Colate)
  • Vice-presidenta: Maria Antònia Olivella Puig (El Cullerot)
  • Secretari: Lluís Ares Cardete (Engine 361º)
  • Tresorer: David Vicente Codoñés (Condis)
  • Vocal: Anna Garrell Berenguer (Ple de Pasta)
  • Vocal: Mireia Gómez Prats (Gigas & Teras)
  • Vocal: Carles Cruz Viñeta (Oligràfic Impressors)
  • Vocal: Josep Sabaté Lafuente (Grup Sabaté)

Durant tot el matí de dissabte, parades de botigues del barri i d’altres parts del municipi, van exposar els seus estocs a preus molt rebaixats

 

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.