C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

LA CAMPANYA “QUEDA’T AL MASNOU” COMENÇA A L’OCTUBRE

Captura de pantalla 2020-10-06 a les 9.53.29

Se sortegen 10.000 euros repartits en 75 vals de 100 o 200 euros que es podran gastar al comerç local

La campanya “Queda’t al Masnou” s’avança enguany dos mesos, de manera que és vigent de l’1 d’octubre al 31 de desembre. Tradicionalment, es duia a terme només durant el desembre, amb motiu del Nadal.

És una iniciativa que incentiva amb premis el consum al comerç local. Les compres fetes en botigues masnovines durant el període esmentat permeten participar en el sorteig de vals que es podran gastar en establiments del municipi. La campanya es reforça enguany per donar suport al teixit comercial, força perjudicat per la crisi provocada per la COVID-19. A més d’allargar-ne la durada, s’amplia notablement la dotació que fa l’Ajuntament per als premis, que passa dels 3.000 euros de l’edició del 2019 als 10.000 de l’actual.

Com podeu participar-hi?

Cada compra feta en botigues a peu de carrer i en parades del Mercat Municipal o del mercat de venda no sedentària (setmanal) dona dret a un segell que ha d’estampar el venedor o venedora en una butlleta específica. Aquesta targeta es pot aconseguir en tres punts d’informació: l’Edifici Centre – Mercat Municipal (c. d’Itàlia, 50), la Casa de Cultura – Oficina de Turisme (pg. de Prat de la Riba, 16) i Els Vienesos  (c. de la Segarra, 12). També hi haurà un punt d’informació mòbil en els esdeveniments firals que s’organitzin entre l’1 d’octubre i el 31 de desembre on la repartiran.

La butlleta s’ha d’omplir amb tres segells o signatures que han de certificar tres compres fetes en tres establiments diferents. Un cop plena, cal dipositar-la en alguna de les urnes que estaran disponibles als punts d’informació esmentats. En fer-ho, a més de participar en el sorteig dels vals, es rebrà una bossa reutilitzable de regal, fins que se n’esgotin les existències.

Cartell_Quedat_sorteig_vals_2020

Compres vàlides

La campanya té enguany dos períodes diferenciats que afecten les compres que es consideren vàlides per participar en el sorteig.

Entre l’1 d’octubre i el 30 de novembre només s’obtindrà un segell per cada compra realitzada en establiments locals de producte quotidià no alimentari, de serveis personals, d’oci i educatius, i en bars i restaurants, entre d’altres serveis.

Entre l’1 i el 31 de desembre es consideraran vàlides les compres realitzades a qualsevol categoria de producte o servei i a qualsevol establiment del Masnou. És a dir, al desembre s’inclouen com a vàlides les compres fetes en comerços de venda al detall d’alimentació.

Es pot consultar la llista completa de les compres que es consideren vàlides en cadascun dels dos períodes a la Convocatòria del concurs “Queda’t al Masnou”.

Tres sortejos

Com més butlletes s’omplin, més probabilitats de guanyar vals. A més, enguany es faran tres sortejos, en els quals participaran les butlletes que s’hagin dipositat a les urnes durant el mes anterior.

El primer tindrà lloc el 3 de novembre. S’extrauran les butlletes que resultin afortunades i es premiaran amb vals per valor de 100 euros les 25 persones que les havien omplert. El segon serà l’1 de desembre i atorgarà els mateixos premis (uns altres 25 vals de 100 euros). El darrer serà el 4 de gener. També es premiaran 25 persones, però amb vals de 200 euros.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.