C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

INSCRIPCIONS FIRA DE NADAL – SANTA LLÚCIA 2018

image-cr11

FIRA DE NADAL – SANTA LLÚCIA 2018

El Masnou Comerç us comunica que la Fira de Nadal d’enguany se celebrarà els dies 1 i 2 de desembre de 2018 en ple casc antic i serà el tret de sortida de la campanya comercial nadalenca del Masnou.

L’escenari de la Fira estarà ubicat en el carrer Roger de Flor, entre el carrer Sant Miquel i el carrer Barcelona, en el nucli antic del municipi.

Alhora, per a promoure el passeig i la compra, hi haurà un programa d’activitats dirigit a tots els públics però principalment per a gaudir tota la família. 

Com sempre, comptem amb la vostra presència i us adjuntem el full d’inscripció, el document de Salut Pública i el del consentiment del nou reglament de protecció de dades, en documents adjunts.

Document de Salut Pública
Document RGPD
Inscripció Federats
Inscripció No Federats
Inscripció Forans

Per a qualsevol dubte, resto a la vostra disposició.
Moltes gràcies.
Salutacions,

Ita Mir
Dinamitzadora de Comerç

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.