C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Inscripcions a la 19a Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou

55082_cat_ESCALA_950_634

Ens posem en contacte amb vosaltres per animar-vos a participar en la 19a Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de maig de 2018, al port esportiu. Enguany, i a diferència d’edicions anteriors, la Fira serà organitzada directament per l’Ajuntament del Masnou amb la col·laboració de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou.
Per a aquells establiments que hi estigueu interessats, podeu tramitar la vostra sol·licitud de participació fins al dia 4 d’abril de 2018. Podreu obtenir els formularis de participació en format paper a l’OAC o per correu electrònic a través de l’adreça casadelmarques@elmasnou.cat.
Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb el personal tècnic de la Casa del Marquès al telèfon de contacte 935571771 o per correu electrònic a través de l’adreça casadelmarques@elmasnou.cat
La participació a la Fira té un cost per estand general de 185,07 euros IVA inclòs. En cas que necessiteu una potència elèctrica superior als 500 watts, consulteu els suplements del cost per estand.
És per aquest motiu, que us comuniquem que la Federació del Comerç assumirà el pagament de 55€ per estand, a tots aquells establiments federats que hi participin.

 

Com es fa el tràmit?

1.- El federat haurà de fer el pagament per la seva totalitat.

2.- S’haurà de personar a la Federació del Comerç amb la sol·licitud d’inscripció pagada per poder tramitar l’ajut per valor de 55€ per estand, que serà abonat mitjançant transferència bancària.

Podeu contactar amb la Federació al 640291397 per concertar dia i hora.

Atentament,

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.