C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Gran èxit de públic a la segona edició del Tobogan Infinit

f931b691-a860-49b3-925c-46448a3bce10

La segona edició del Tobogan Infinit ha estat tot un èxit de públic: gairebé 2500 persones es van aplegar ahir sota un sol de justícia per celebrar la Festa Major de Sant Pere remullant-se i divertint-se amb un llarguíssim tobogan aquàtic (129 metres) que va ser una de les propostes més refrescants d’aquest passat diumenge.

Tot i la calor i les llarguíssimes cues, milers de persones es van aplegar al carrer Pintor Fortuny, entre la plaça de l’11 de Setembre i la plaça de la República d’11 a 15 h. A més, a la mateixa plaça de la República es va poder gaudir de carpes de restauració a càrrec d’establiments adherits al Masnou Comerç.

La intenció de l’organització en aquest esdeveniment és organitzar i compartir amb els masnovins una de les activitats de Festa Major, participar de la Festa Major i demostrar el compromís que el Comerç de la vila té amb els ciutadans del Masnou.

Esperem que hàgiu gaudit d’aquesta activitat i lamentem les cues, que van ser llargues però almenys, remullades. Us deixem aquí un àlbum de fotografies.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.