Gran èxit de públic a la segona edició del Tobogan Infinit

0
880

La segona edició del Tobogan Infinit ha estat tot un èxit de públic: gairebé 2500 persones es van aplegar ahir sota un sol de justícia per celebrar la Festa Major de Sant Pere remullant-se i divertint-se amb un llarguíssim tobogan aquàtic (129 metres) que va ser una de les propostes més refrescants d’aquest passat diumenge.

Tot i la calor i les llarguíssimes cues, milers de persones es van aplegar al carrer Pintor Fortuny, entre la plaça de l’11 de Setembre i la plaça de la República d’11 a 15 h. A més, a la mateixa plaça de la República es va poder gaudir de carpes de restauració a càrrec d’establiments adherits al Masnou Comerç.

La intenció de l’organització en aquest esdeveniment és organitzar i compartir amb els masnovins una de les activitats de Festa Major, participar de la Festa Major i demostrar el compromís que el Comerç de la vila té amb els ciutadans del Masnou.

Esperem que hàgiu gaudit d’aquesta activitat i lamentem les cues, que van ser llargues però almenys, remullades. Us deixem aquí un àlbum de fotografies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here