C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Èxit de participació en les gangues al carrer

41d0cda6-df74-4604-81f3-dac62c9fb530

El passat diumenge 8 de març el carrer Sant Miquel, la plaça Marcel·lina Monteys i el carrer Roger de Flor es van omplir de gent per gaudir d’un magnífic dia, aconseguir les millors gangues en tota mena de productes, esmorzar, fer el vermut i fins i tot dinar.
A la plaça Marcel·lina Monteys escoles i associacions de dansa van mostrar-nos el seu treball al llarg del matí i cap al migdia vam poder gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica amb una paella organitzada per Mercat Municipal i una calçotada preparada per la Fruiteria Can Flores.

I al carrer Roger de Flor en un espai per a commemorar el dia Internacional la Dona es van celebrar diferents tallers.

Des del Masnou Comerç volem agrair a tots els participants i expositors així com a l’ajuntament del Masnou la seva col·laboració i convidar-vos a participar en els següents esdeveniments que celebrarem als carrers del Masnou.

 

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.