C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Establiments del Masnou Comerç participaran a La Fira

Captura de pantalla 2023-04-28 a les 18.50.11

La plaça Nova de les Dones del Tèxtil acollirà la Fira comercial i Gastronòmica l’11 i 12 de maig

El comerç local, el comerç de proximitat, la gastronomia del Masnou, el lleure i els bons moments seran els protagonistes d’un cap de setmana per sortir al carrer, gaudir del bon temps i disfrutar d’una fira consolidada que cada any acull a milers de veïns i veïnes del nostre poble..

El Masnou Comerç comptarà amb una àmplia representació tant pel vessant comercial com el gastronòmic. Podrem fer un mos, tastar les receptes i regalar els sentits amb l’oferta gastronòmica d’espais de restauració locals com la Magnòlia Taverna, el restaurant del Club de Tennis, al Bar Central, el Mas Vell, Benditos Foodtrack, Carnisseria Corgelats Mari, Espai Sin Sin, l’Anxoveta o els formatges de la vall del Cati.

També podrem comptar amb l’experiència i el servei de comerç local com El Cullerot, Qualum, instal·lacions Segarra, Matalasseria grau, Kids &Us o Meritxell Pera.

Us convidem a sortir al carrer, a gaudir del bon temps i a compartir delícies gastronòmiques i a consumir productes i serveis de proximitat.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.