C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

El Masnoberfest, a petar de gent!

WhatsApp Image 2023-10-23 at 12.56.40 (8)

La nova edició del MasnoberFest ha estat un éxit de públic, de participació i diversió.
Al voltant de 3000 persones van passar per la plaça dels Països Catalans per gaudir del bon ambient de la versió masnovina de l’arxiconeguda l’Oktoberfest i gaudir d’una magnífica selecció de cerveses artesanes i gastronomia local inspirada en algunes de les propostes que gaudeixen els alemanys a l’oktober per donar la benvinguda a la tardor.

El bon rotllo i el consum responsable van ser la norma en un espai on es van trobar famílies i amics del nostre poble. El concert de Big Mouthers, que va ser la guinda del pastís, va aplegar un munt de gent amb moltes ganes de ballar i passar-ho bé.

Estem contents de poder organitzar esdeveniments on trobar-nos amb els veïns i veïnes del poble i volem agrair-los la seva presència, així com la de tots els comerços que van participar i que van patrocinar el concert.

Fem poble!

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.