C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

El Masnoberfest, un èxit

Captura de pantalla 2019-10-22 a les 11.21.42

El passat dissabte vam celebrar la primera edició del Masnoberfest -la festa de la cervesa artesana- a la plaça dels Països catalans on més de 1000 persones van tastar una gran varietat de cerveses artesanes elaborades per productors catalans. L’esdeveniment va comptar amb un got commemoratiu de vidre especial per a tastar cerveses i la presència de diferents carpes amb gastronomia elaborada per comerços del Masnou. Finalment vam acabar la nit amb música i ball.
Estem agraïts per la vostra presència i ja estem pensant en la segona edició del Masnoberfest i com seguir treballant per a dinamitzar el comerç local i oferir a masnovins i masnovines activitats per gaudir junts del nostre magnífic poble.

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.