C/ Itàlia, 50 local 219, 1º Edifici Centre - 08320 El Masnou

Carta de la nova Junta

936ffdfb-6adc-4ec3-afe9-1ee9803997b8

Benvolguts federats/des,

Com sabreu, el passat 15 de Febrer es van convocar eleccions a la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, donant lloc així a una nova Junta.

En primer lloc voldríem presentar-nos: som un grup de 8 comerciants amb llarga trajectòria al Masnou que vam decidir presentar una candidatura amb ganes, idees i empenta, conscients de que els nous temps que corren, amb la proliferació de grans superfícies i les ventes online de les grans marques, fan més necessària que mai una Federació de Comerç forta, capaç de protegir, defensar, promocionar i dinamitzar el Comerç Local al Masnou com es mereix.

El nou equip està format per:

 • President: Oriol Carvajal (Bon Àrea)
 • Vicepresident: Enric Espinosa (El Rebost dels Sentits)
 • Tresorera: Carme Fernández (La Gioconda)
 • Secretària: Mª Carmen Carreño (La Gioconda)
 • Vocal: Carles Cruz (Oligràfic Impressors)
 • Vocal: Raul Cid (Centpeus)
 • Vocal: Josep Sabaté (Instal·lacions Escofet – Sabaté)
 • Vocal: Jesús Gómez (Bar Restaurant Canoeva)

Per aquesta nova etapa que comença, hem dividit els nostres objectius en 3 punts principals:

 1. Millorar els avantatges de ser federat
 2. Treballar activament per aconseguir que els masnovins i masnovines es quedin a comprar al Masnou
 3. Atraure visitants forans que tot i que ja ens coneixen i ens visiten sovint, especialment a l’estiu, no es mouen més enllà de la platja o zones molt localitzades.

Estem convençuts que comença una nova etapa per al comerç del Masnou, és per això que la nostra primera decisió ha estat donar una imatge més fresca i moderna a la Federació, creant una marca corporativa, que marqui un abans i un després. És un plaer per a nosaltres presentar-vos el nou Logotip i informar-vos que, des d’avui, la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, serà coneguda comercialment com a “El Masnou Comerç”.
El nostre següent pas serà organitzar una sèrie de trobades amb federats per sectors o zones, on podrem explicar-vos de primera mà els nostres objectius amb més detall i on podreu expressar-nos les vostres idees, suggeriments, necessitats i demés, que creieu oportuns.

Volem una federació propera i sobretot, útil per al federat.

Per tot plegat i sobre tot per seguir confiant en nosaltres, us donem les gràcies i restem sempre a la vostra disposició al c/ Itàlia 50 i als telèfons 93 555 52 03 i al 640 29 13 97
Oriol Carvajal
President
Atentament,

Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.