Les obres del carrer de Roger de Flor encaren la fase final

0
298

Ja estan en marxa les obres d’urbanització de la segona fase del carrer de Roger de Flor, corresponent al tram que va des del carrer de Sant Miquel fins al de Josep Estrada. El primer tram, comprès entre els carrers de Narcís Monturiol i de Sant Miquel, ja és, prioritàriament, per als vianants.

Les intervencions en aquesta via tenen per objectiu connectar el parc de Vallmora amb la part baixa del municipi tot fent-hi un agradable passeig. Alhora, es donarà compliment a les actuacions 115 i 116 del Pla d’actuació municipal 2015-2019, que preveien la creació d’espais preferents per a vianants a la zona centre de la vila i la pacificació de la plaça de Catalunya i el seu entorn, que seran d’ús prioritari per a vianants i s’integraran en la xarxa de vials d’aquestes característiques.

A aquesta intervenció s’hi afegeix la finalització de l’Illa Centre, que, tot i que preveu inaugurar la plaça pública a mitjan mes de febrer, aviat s’obrirà parcialment.

La urbanització del carrer de Roger de Flor, estructurada en dues fases, té un cost de prop de mig milió d’euros. La primera fase ha estat a càrrec d’Artífex Infraestructuras, SL, per valor de 256.103 euros (IVA no inclòs) i, la segona, que preveu finalitzar a final d’abril, l’està duent a terme Tecyr Construcciones y Reparaciones, SA, per un import de 332.839,63 euros (IVA no inclòs).

 

Afectacions al trànsit, modificacions del recorregut de l’autobús urbà i propers canvis en la mobilitat dels carrers de la zona

Les obres que s’estan duent a terme per convertir el carrer de Roger de Flor en zona per a vianants comporten afectacions al trànsit i modificacions del recorregut de l’autobús urbà.

A més, aquesta conversió modificarà alguns dels sentits de circulació dels carrers que el creuen.

Les obres que s'estan duent a terme per convertir el carrer de Roger de Flor en zona pera vianants comporten afectacions al trànsit i modificacions del recorregut de l'autobús urbàLes obres que s’estan duent a terme per convertir el carrer de Roger de Flor en zona pera vianants comporten afectacions al trànsit i modificacions del recorregut de l’autobús urbà
font: www.elmasnou.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here